Πηγή Φωτογραφιών: Pexels και Google Images
Ταξίδι στη γεύση

Υλικά για τα σταφιδόψωμα:
Εκτέλεση:
1. Διαλύουμε τη σόδα στον χυμό πορτοκάλι.
2. Ανακατεύουμε το νερό, το ελαιόλαδο/βούτυρο και τον μισό διάλυμα της σόδας με τον χυμό πορτοκάλι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (ζάχαρη, καρύδι, αλεύρι, μπέικιν, σταφίδες, γαρύφαλο και κανέλα).
3. Ψήνουμε στους 175°C μέχρι να σταθεροποιηθεί η ζύμη και να ψηθούν τα σταφιδόψωμα.