Πηγή Φωτογραφιών: Pexels και Google Images
Τα πιο νόστιμα σπανακοπιτάκια με πλούσια γέμιση και τραγανό φύλλο αποτελούν ένα ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους!

Υλικά για τα σπανακοπιτάκια:
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε καλά το σπανάκι.
2. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και, αφού κάψει καλά, τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι.
3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει.
4. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα ρίχνουμε τον μαϊντανό και τον δυόσμο.
5. Τραβάμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει η γέμιση.
6. Μόλις κρυώσει, ρίχνουμε την τριμμένη φέτα και τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
7. Κόβουμε τα φύλλα όλα μαζί 4 λωρίδες οριζοντίως με πλάτος γύρω στα 10 εκατοστά.
8. Παίρνουμε δύο λωρίδες κάθε φορά, αλείφουμε τη πρώτη με λίγο βούτυρο και βάζουμε την άλλη από πάνω.
9. Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από τη γέμιση και τυλίγουμε σε τριγωνάκια.
10. Αφού τυλίξουμε όλα τα σπανακοπιτάκια, αλείφουμε με βούτυρο.
11. Ψήνουμε στους 180°C ή μέχρι να ροδίσουν.