Πηγή Φωτογραφιών: Pexels και Google Images
Ταξίδι στη γεύση

Υλικά για την πατσαβουρόπιτα:
Υλικά για την επικάλυψη:
Εκτέλεση:
1. Βράζουμε τα λουκάνικα για 10 λεπτά και τα κόβουμε σε ροδέλες. Θρυμματίζουμε το τυρί σε μεγάλα κομμάτια και κόβουμε σε κυβάκια την πιπεριά.
2. Σε ένα μπόλ αναμειγνύουμε όλα τα στερεά υλικά, μαζί με τα αυγά και το γάλα, σχηματίζοντας μια χυλώδη γέμιση.
3. Βουτυρώνουμε το ταψί και αρχίζουμε να στρώνουμε ένα ένα τα φύλλα, τα οποία βουτωρώνουμε. Μόλις στρώσουμε και το έβδομο φύλλο ρίχνουμε τη γέμιση και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
4. Περιχύνουμε την πίτα με το μείγμα του γάλακτος με το λιωμένο βούτυρο και τα αυγά.
5. Ψήνουμε στους 190°C, μέχρι να δούμε πως η πίτα έχει χρυσίσει.