Ντοματόσουπα με νουντλς και κρουτόν

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την πιο νόστιμη ζεστή ντοματόσουπα, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε αυτή τη συνταγή!

*Χρόνος μαγειρέματος:30 λεπτά          *Μερίδες: 4 – 6

ΥΛΙΚΑ:

 🍴1 κ. ψιλοκομμένες ντομάτες

 🍴2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια

 🍴2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο

 🍴1 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός

 🍴1 κ.σ. βούτυρο

 🍴1 λίτρο ζωμός (βοδινός ή κότας ή λαχανικών)

 🍴1 κ.σ. ελαιόλαδο

 🍴1 κ.γλ. καστανή ζάχαρη

 🍴85 γρ. νουντλς

 🍴1 φλ. κρουτόν

 🍴Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον βασιλικό στο βούτυρο και το ελαιόλαδο, προσέχοντας, ωστόσο, να μην καούν.

2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, τον μισό ζωμό, το αλατοπίπερο και αφήνουμε τη σούπα να βράσει για 10 λεπτά.

3. Αμέσως μετά πολτοποιούμε τη σούπα και την ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτοντας τον υπόλοιπο ζωμό και 2 ποτήρια νερό.

4. Αφού πάρει βράση, ρίχνουμε τα νουντλς και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν τα ζυμαρικά.

5. Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και κρουτόν.


Μπορείτε να κατεβάσετε τη συνταγή ΕΔΩ